RelaxFeelGoodPakket (2.2)

Verras je vrienden, familie, collega’s of werknemers met dit Relax en Feel Good pakket.

Het pakket bevat een cadeaubon voor een 30 minuten massage naar keuze, een superzachte handdoek van Optidee en een rollerflesje met een blend van essentiële oliën van Young Living.

De massage cadeaubon is van Bianca Tonen met haar Praktijk voor Rust en Gezondheid te Hengelo. Zij is professioneel masseur en met haar helder inlevingsvermogen weet zij precies wat er nodig is; op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak. Er valt te kiezen uit de volgende massages: Wellness massage, Chinese voetmassage, Bamboemassage of Hoofd-, nek- en schoudermassage.

De handdoek is van Monique Vos, zelfstandig adviseur van Optidee. Optidee is de jaguar onder de hoogwaardige microvezels en deze zijn verwerkt in producten voor wonen, slapen en verzorgen. De handdoek (50 x 100 cm) is knuffelzacht, heeft een hoge vochtopname, is kleurvast en is te verkrijgen in diverse kleuren. Ideaal voor thuis, sauna en tijdens het sporten.

Het rollerflesje is van Marianne van Helden, therapeute in haar Praktijk voor Innerlijke Balans. Young Living is de wereldleider op het gebied van 100% zuivere etherische oliën. Deze oliën zijn divers in te zetten voor je algehele welbevinden d.m.v. diffusen, inmasseren, innemen en/of inhaleren. In dit rollerflesje zit een blend van Lavendelolie en Stress Away, wat een natuurlijk hulpmiddel is bij o.a. mentale en emotionele stress.

Het Relax en Feel Good pakket is te bestellen bij:RFGP-ingepakt

Bianca Tonen, info@biancatonen.nl

Monique Vos, moniquevos@introweb.nl

Marianne van Helden, info@innerlijkebalans.nl

De investering per pakket is € 59,95.

Bij een minimale afname van 25 stuks is de prijs per pakket € 57,45.

Bij een minimale afname van 50 stuks is de prijs per pakket € 54,95.

RelaxFeelGoodPakket KleurkeuzeEen mooi verwen cadeau voor elk moment!