Vraag en antwoord

Wanneer er binnen 48 uur afgezegd word of bij niet komen opdagen, dien je inderdaad te betalen. De behandeling word in rekening gebracht en er zal dan 20 euro exclusief 21% btw in rekening gebracht worden voor administratiekosten. Dit omdat op zo’n korte termijn geen nieuwe afspraak gemaakt kan worden. Deze betaling kan per bank binnen 14 dagen worden voldaan. Rekeningnummer staat op de factuur.
Wanneer een rekening niet voldaan wordt zal er een incassobureau worden ingeschakeld. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Wanneer je daar voorkeur aan geeft je eigen handdoek mee te nemen dan mag dat. Uiteraard zijn er handdoeken aanwezig.
Nee, je onderbroek blijft te allen tijde aan. Voor de dames geldt dat er discreet omgegaan wordt met de bh.
Nee, dat kan niet. Vaak is het fijner om de olie die gebruikt wordt nog even verder in de huid te laten trekken.
Ja, persoonlijke hygiëne wordt zeer op prijs gesteld. Zorg ervoor dat je lichaam schoon en fris is.
Nee, zeker niet. Neem eventueel warme sokken mee die je tijdens de behandeling aan kan doen. Wanneer nodig zal ik je toedekken met een dekentje.
Nee, reiki is geen massage. Er kan wel een combinatie gemaakt worden. Wat reiki wel is kijk even op mijn website.
Nee, Bianca Tonen is geen arts. Ik zal nooit zeggen dat ik zal genezen. Behandelingen kunnen ondersteunen en wellicht de klacht verminderen en of wegnemen. Ik raad altijd aan: ga eerst naar huisarts en/of specialist!!! Je bent ten aller tijden zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.

Jazeker. Tijd is kostbaar. Tussen jouw afspraak en de volgende klant zit wat tijd tussen. Een afspraak kan soms wat uitlopen. Maar wanneer je te laat bent, kan het betekenen dat je afspraak wat korter zal zijn.
Wanneer je je afspraak moet afzeggen doe dit dan 48 uur van te voren. Anders word de tijd in rekening gebracht.

Ja. Wanneer je gebruik wilt maken van meerdere diensten kunt je dat bij het maken van de afspraak aangeven. Er wordt dan juiste tijd afgesproken en berekend.
Wanneer je een afspraak wenst kun je het beste even bellen of mailen. Geen sms sturen. De datum wordt dan afgesproken en u krijgt dan per mail een intake formulier toegezonden met het verzoek deze in te vullen en te retourneren voordat de afspraak plaats vindt. Tijdens het telefoongesprek of in de mail kunt je al aangeven welke behandelmethode het beste past of je krijgt er een advies in.

Voorafgaand aan de afspraak zal ik het intake formulier doornemen en met je bespreken wanneer je de afspraak hebt. De afgesproken behandeling vindt plaats en na afloop bepaal je zelf of er nog een vervolg wenselijk is. Uiteraard geef ik daarbij advies.

Het is ook mogelijk om meteen het intake formulier in te vullen en naar mij te sturen. Dat kan wat tijd schelen bij het plannen van de afspraak. Klik hiervoor om de volgende link.

Intake formulier