Touch of Matrix methodiek

Wat is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is een energetische behandeling waarbij blokkades worden weggehaald. Dit zet alles in jou en in het universum in beweging. Het is belangrijk bij Touch of Matrix dat jij je bewust wordt van oude trauma’s. Je laat deze los en word je bewust van wat jij écht wilt. Via het universum krijg jij informatie die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Meestal zijn er slechts drie behandelingen nodig voor één thema.

 

Hoe werkt een Touch of Matrix behandeling?

Stel, je wilt meer zelfvertrouwen. Samen denken we na over alles wat je niet meer wilt zijn, bijvoorbeeld onzeker, een grijze muis of het gevoel dat je niets waard bent. Al deze negatieve gedachten heb jij niet meer nodig! Deze laat je los door ze het universum in te sturen. Zeg ook letterlijk “doei” tegen deze gedachten. Zo ontstaat er ruimte in jou voor energie en gedachten. Daarna laat ik alle informatie die in het universum beschikbaar is over zelfvertrouwen bij jou binnen komen. 25 keer, of misschien zelfs 50 keer, komt er meer zelfvertrouwen uit het universum dan dat jij hebt weggestuurd. Bedenk eens hoe fantastisch dat zou zijn!

De behandeling vindt meestal op de grond plaats. Kan jij niet op de grond zitten, dan doen we de behandeling op de behandeltafel. Zodra jij alle energie hebt ontvangen, neem ik afstand en voel ik wat jij op dat moment nog meer nodig hebt. Het kan zijn dat we in één sessie meerdere keren het universum om hulp vragen. Jij bepaalt hoeveel jij wilt loslaten en hoeveel universele energie jij nodig hebt.

Wat zijn de thema’s bij Touch of Matrix?

Bij mijn Touch of Matrix behandelingen kan je met alle thema’s terecht die jij wilt loslaten. Denk aan vragen die gaan over zelfvertrouwen, houden van jezelf, je ware kern vinden, in je kracht staan en de wereld aankunnen.

Hoe voel ik mij na een Touch of Matrix behandeling?

Ik kan niet zeggen hoe jij je na een Touch of Matrix behandeling voelt. Sommigen hebben het koud, voelen zich heel zwaar of hebben een lam gevoel. Anderen voelen zich juist opgelucht, een last die van hun schouders valt of zijn verbaasd over wat er gebeurd. Of jij je verdrietig of juist heel blij voelt, je bent bij mij in een veilige omgeving. Wat jij op dat moment ook voelt, het is goed. Dat wat moet gebeuren, gebeurt hier.

Wat kost een Touch of Matrix behandeling?

De Touch of Matrix behandeling kost eerste keer € 90, – voor 60 minuten. (Inclusief intake)
Vervolgafspraken  € 75,-.
Het mooie van Touch of Matrix is dat behandeling ook op afstand mogelijk is. Zeker daar waar de afstanden te groot zijn om te reizen of er beperkt vervoer is, kan dat handig zijn. Voor meer informatie bekijk de pagina Healing op afstand. Voor meer tarieven, kijk op de Tariefpagina.