Referenties

Een aantal reacties van klanten die bij mij een behandeling ondergingen. 

“Vertrouwen, begrip, aandacht en warmte, dat zijn de ingrediënten die Bianca je voorschotelt, als je gebruik maak van haar ‘menu’. Na afloop van het bezoek aan haar heb je een tevreden verzadigd gevoel.”
G.

 

Lieve Bianca,
Dank je wel voor de reiki die ik van je mocht krijgen tijdens een rusteloze periode en later na een ingreep waar ik veel pijn van had.
Reiki heeft voor mij al veel gedaan:
Rust toen ik dat nodig had,
Pijn die wegging,
Ontspanning toen ik zwaar gespannen was.
Liefs, G.

 

Bianca Tonen heeft mijn zoon van 7 geholpen nadat de huisarts had geconstateerd dat hij een ontsteking in de pezen van beide benen had. De prognose was dat hij 6-12 maanden met pijn zou lopen. Bianca heeft de behandeling rustig aan hem uitgelegd en verteld wat ze ging doen bij hem zodat hij zich op zijn gemak zou voelen.

 

Ontspanning, rust en harmonie zijn de woorden die de behandeling het best omschrijven.

 

Pijnvrij na de behandeling bij Bianca geen medicijnen en geen maanden pijn. Als ouder wil je je kind niet naar allerlei doktoren en behandelingen slepen waar hij ongelukkig van wordt en vaak niet aangesproken wordt, maar door de behandelmethode en de manier waarop Bianca met mijn zoon omging, is het een fijne ervaring geweest die hem van zijn pijn heeft kunnen afhelpen.
N.

 

Vandaag een reikibehandeling/massage van Bianca gehad. Het was voor mij de eerste keer, maar zeer de moeite waard. Ik voel nu al meer rust in me en ook in mijn arm.
Bianca bedankt en ik zal zeker vaker bij je komen voor deze behandelingen. Ik ben zeer tevreden.
Anoniem

 

“Chinflex was een openbaring voor mij. Stevige en toch aangename handgrepen in een aangename, sfeervolle omgeving zorgen voor het gevoel goed geaard te zijn en met beide benen op de grond te blijven staan. Een aanrader!”
Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Creatief
J.

 

“Bianca is heel ervaren in het geven van reiki en sinds kort is ze ook bezig om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van chinflex, waarbij ik haar proefpersoon was. Ik heb zowel een reiki als Chinflex behandeling van haar gehad en heb het beide als zeer ontspannen ervaren. Ze heeft een prettige, rustgevende ruimte waar je echt kunt ontspannen. Ze weet wat ze doet en ze doet het goed.”
D.

 

Vanwege lage rugklachten maar ook om eens lekker te ontspannen heb ik een afspraak met haar gemaakt voor een Total Wellness massage.
Total Wellness massage gecombineerd met reiki is me heel goed bevallen. Na de behandeling merkte ik vrijwel direct verlichting in mijn onderrug en voelde ik me ontspannen en vol energie.
Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit
M.K.

 

Wil jij ervaren wat ik als natuurgeneeskundig therapeut voor jou kan betekenen?
Neem contact met mij op.