Healing op afstand

Bij healing op afstand, maak ik gebruik van de energetische behandeling Touch of Matrix. Dit is een behandeling waarbij ik oude blokkades die in jou zitten weghaal. Daarvoor moet jij eerst bewust zijn van jouw oude trauma’s. Je laat negatieve emoties los en creëert hiermee ruimte voor energie. Via healing op afstand geef ik jou die universele energie door die jij op dat moment nodig hebt om jouw doel te bereiken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn dat jij meer zelfvertrouwen wilt hebben.

Hoe werkt healing op afstand

Jij, ik en alle mensen op aarde zijn met elkaar verbonden door de magnetische velden in onze genen. Op die manier kan ik mij vanaf afstand op jou afstemmen. Maak je geen zorgen, dit kan alleen als jij je hiervoor openstelt en als wij een afspraak hebben gemaakt om ons tegelijk open te stellen. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats. Met deze gegevens stem ik op jou af en krijg jij die energie die jij nodig hebt.

Welke vragen kan ik stellen via healing op afstand?

Het mooie van healing op afstand is dat bijna alle thema’s behandeld kunnen worden. Mensen met een pacemaker kan ik helaas niet behandelen en ook ernstige ziektes zoals kanker en aids kan ik niet genezen. Wel een ondersteunende behandeling geven om het beste uit je leven te halen. Maar alle thema’s zoals minder stress, minder pijn, meer zelfvertrouwen, houden van jezelf en meer levensvreugde kan ik wel behandelen. Bij healing op afstand zijn er letterlijk geen beperkingen van landsgrenzen. Ook als jij niet in Nederland woont, maar wel Nederlands spreekt, kan ik jou behandelen.

Bij de healing op afstand behandeling werk ik vanuit mijn eigen hart. Ik maak vanuit mijn hart een energetische verbinding met jou en kan zo jouw blokkades weghalen. Als jouw blokkades weg zijn, is er ruimte om informatie te geven waarmee jijzelf aan de slag kan gaan.

Hoe voel ik mij healing op afstand behandeling?

Ik kan niet zeggen hoe jij je na een healing op afstand behandeling voelt. Sommigen voelen zich opgelucht, een last die van hun schouders valt of zijn verbaasd wat er is gebeurd. Anderen hebben het juist koud, voelen zich heel zwaar of hebben een lam gevoel.

Of jij je blij of juist verdrietig voelt, alles is goed. Weet dat je in je eigen veilige omgeving bent waar alle emoties mogen zijn. Er gebeurt hier precies dat wat er moet gebeuren en daar hebben we geen invloed op. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurt. Tijdens de behandeling krijg jij die informatie die jouw lichaam op dat moment kan verdragen. Je krijgt nooit meer dan jij aan kan en ook al voelt het op dat moment heel heftig, jouw lichaam is blijkbaar sterk genoeg om die verandering op dat moment aan te kunnen.

Wat kost healing op afstand?

Healing op afstandkost eerste keer € 42,- voor 20 minuten. ( Inclusief intake ). Vervolgafspraken €27,50. De behandeling kan zowel via telefoon als Skype plaatsvinden. De behandeling kan ook, op het afgesproken tijdstip, zonder telefonische verbinding plaatsvinden. Om jou te behandelen, hoef ik niet 20 minuten telefonisch contact te hebben met jou. Uiteraard kan Touch of Matrix ook op locatie worden uitgevoerd. Voor meer tarieven, kijk op de Tariefpagina.