Wellness massage methodiek

Een wellness massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen. De wellness massage helpt om te ontsnappen van de dagelijkse stress en drukte. Het heeft een overweldigende en verfrissende uitwerking op zowel fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Een wellness massage helpt jou om stress gerelateerde klachten of andere klanten te verminderen of te voorkomen. Het fijne van de massage is dat jouw doorbloeding wordt verbeterd, dat het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd en dat het bijdraagt aan het verbeteren van jouw immuunsysteem.

Welke soorten wellness massagemethodieken bied ik aan?

In mijn praktijk voor Rust en Gezondheid kun je voor verschillende Wellness massages terecht:

  • Bij de klassieke massage, ook wel ontspanningsmassage genoemd, wordt de doorbloeding van jouw lichaam gestimuleerd en worden je spieren losgemaakt.
  • Bij de intuïtieve massage werk ik vanuit mijn hart. Ik werk niet met een vast plan of schema, maar pas verschillende technieken toe die jouw lichaam op dat moment nodig heeft. De technieken die ik bij de intuïtieve massage gebruik, verschillen per persoon en per keer.
  • Bij de Chinese massage maak ik gebruik van de drukpunten in jouw lichaam. Alle drukpunten zijn verbonden met de meridianen, organen, spieren en weefsels in jouw lichaam. Door de drukpunten te mChinese voetmassageasseren, krijg je een betere doorbloeding en energie voor de organen. Daardoor gaan die organen beter functioneren en ervaar jij minder klachten. Bij de Chinese massage kan ik jouw hoofd, nek, schouders, rug, armen, benen of voeten masseren.
  • Bij de Chinese voetmassage, ook wel Chinflex genoemd, worden de drukpunten op jouw voeten gemasseerd. Dit is een voetreflexmassage die anders is dan een voetmassage bij de pedicure, omdat ik andere technieken gebruik.
  • Bij de combinatiemassage maak ik combinaties van verschillende massages voor het beste resultaat voor jou.

Alle massages vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving. Bij sommige massages kan jij je kleren aanhouden. Bij andere massages lig je in je ondergoed op de tafel. Als je in ondergoed ligt, wordt jouw lichaam bedekt met handdoeken daar waar jij op dat moment niet wordt gemasseerd.

Wat zijn de voordelen van een wellness massage?

Mijn wellness massages zorgen voor:

  • Meer ontspanning,
  • Minder stress doordat blokkades worden opgelost,
  • Meer bewegingsvrijheid,
  • Minder pijn,
  • En meer levensvreugde.

Wat kost een wellness massage?

Bij een wellness massage bepaal jijzelf de duur van de massage. Als je hier vragen over hebt, kan ik je uiteraard helpen met een goed advies. De massages beginnen vanaf 35 minuten voor € 45,- en lopen op tot 120 minuten voor € 130, -. Voor alle tarieven, kijk op de Tariefpagina.
Bij het eerste bezoek komt er eerste keer € 15,- bij voor intake.

Voor nog meer ontspanning, raad ik je aan om de massage te combineren met een Reiki behandeling.

Wil jij graag je stress- of lichamelijke klachten verminderen of voorkomen?
Boek dan gerust een wellness massage bij mij via mail info@biancatonen.nl